343 Industries organiseert feestelijke livestream tijdens Halo Wars 2 launch

Aanstaande 21 februari is het zover, dan verschijnt het tactische Halo Wars 2 dan eindelijk voor Xbox One en Windows 10-pc’s. Voor eigenaren van de bijbehorende Ultimate Edition is 17 februari al de dag des oordeels. Om te vieren dat het vervolg op Halo Wars dan eindelijk nabij is, organiseren Xbox en 343 Industries zelf een uitgebreide livestream op 17 februari.

Vanaf 5:00 in de ochtend (Nederlandse tijd) start de officiële launchstream van Halo Wars 2. De uitzending is te zien op tal van verschillende platformen, zoals de Xbox One zelf, Twitch, YouTube Facebook Live, Beam. In andere woorden: het wordt lastig om op 17 februari te ontkomen aan deze livestream.

Naast gameplay-beelden van de nieuwe strategiegame wordt er in de uitzending gesproken met verschillende grote koppen achter het ontwikkelproces, alsmede natuurlijk legio give-aways doorgespeeld voor de kijkers.

In de dagen richting de verschijning (en dus de livestream) van Halo Wars 2 beloven Microsoft en ontwikkelaar 343 Industries met meer onthullingen en informatie te komen.

Meer weten over het real time strategy spel in het Halo-universum? Lees dan vooral onze handige Halo Wars 2 preview voor onze ervaringen met de game…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren