Flappy Bird-maker keert terug met nieuwe verslavingsfactor

De originele Flappy Bird zorgde voor urenlang vingergetik op mobiele schermen, bergen aan frustratie en hevige kopieerdrang. Flappy Bird was een pittig, uitdagend succes en zo vreemd is het niet dat er al snel tientallen vergelijkbare casual games voor de mobiele markt verschenen. Misschien zal dat nu weer het geval zijn, want de creatieve programmeergeest Dong Nguyen is terug met een nieuwe potentiële verslaving voor velen.

Het uiterlijk van de game is geheel in stijl weer erg simpel, maar de uitdaging zal er wederom niet minder om zijn. In Ninja Spinki Challenges neem je het als kleine Ninja op tegen stuiterende katten en dodelijk fruit. Zoals bij al Nguyen’s games zit de uitdaging in de rap oplopende moeilijkheidsgraad en de vingervlugheid die van de spelers wordt verlangd. Leuk voor onderweg, maar misschien niet zo goed in gezelschap. Het bijkomende gevloek kan namelijk voor verontwaardigde blikken zorgen.

Ninja Spinki Challenges is te vinden in de Play Store en via App Store.

 1.   
  PaNNa's avatar

  Naah, dit lijkt me eerder frustrerend.. Er zullen heel wat toestelletjes sneuvelen, is weer goed voor de telecom sector.

 2.   
  jelte23's avatar

  Zijn geld was zeker op, en wilde zeker weer cashen.

 3.   
  Jarek's avatar

  Hopelijk wordt het spel niet zo populair als Flappy Bird was. Dat was toch de reden dat hij de app uit de store liet verwijderen? Hij kon niet omgaan met alle media-aandacht?

  Dit schreef hij op twitter:

  “Sorry Flappy Bird users, 22 hours from now, Flappy Bird will be taken down. I can’t take this anymore.”

  Wat een vreemde vogel dat hij het toch opnieuw gaat proberen. Gamersnet, geef het niet teveel aandacht hé.. 🙂