Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Wat is de ultieme feel-good game? | Goeie Frag

Na onze mogelijke verrassingen van 2017 keert een deel van de redactie nu weer terug voor het antwoord op een nieuwe vraag. Via YouTube vroeg ‘Sil Vlogt’ ons naar de games die nu echt onze ‘feel-good’ titels zijn.

Van welke games krijgen wij weer goede vibes of warme gevoelens? Je ziet het in deze gloednieuwe Goeie Frag!

Meepraten? Wij zijn natuurlijk benieuwd naar jouw antwoord op de ‘Frag’ van de week, maar uiteraard ben je ook welkom om een nieuwe vraag voor volgende aflevering achter te laten!

 1.   
  squidgyboy's avatar

  yandere simulator is een game waar ik lekker bij kan ontspannen… niets is beter 8)

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Aan welke game heb je de mooiste herinneringen? Wat is voor jullie de beste dlc geweest? Welke game zouden jullie maken als je een developper was?

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  uncharted & tomb raider.
  #goeiefrag.
  zou jij meer splitscreen spellen willen zien.??
  Gezellig samen met maten rond de buis samen spelen moet meer terug. Splitscreen zie je niet heel veel meer, Terwijl het wel juist gaaf/gezellig is

 4.   
  Zwezinni's avatar

  Welke game in 2017 gaan jullie zeker niet spelen?

 5.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Genadeloos afgestraft worden is altjd wel een goeie , hence dat de souls games , en vanaf volgende week NIOH, het altijd goed doen bij moi.

 6.   
  DB Ries's avatar

  Fallout 3. Zonder twijfel, ik blij het heerlijk vinden door die wasteland te wanderen. Het landschap, de gebouwen. Het verveelt me nog steeds niet.

 7.   
  Papachico's avatar

  Voor mij is de feel good game nog steeds Tombi (Tomba). Een jeugdsentiment voor mij haha. Game was superb. Heerlijke gameplay, music, quests en hoewel de storyline redelijk simpel was (t vangen van de evil pigs) bood t wel veel kleurrijke levels met aardig wat quests. Ik download em om de zoveel tijd op mn tellie 😛

 8.   
  3333/3333's avatar

  Papachico schreef, "Voor mij is de feel good game nog steeds Tombi (Tomba). Een jeugdsentiment voor mij haha. Game was superb. Heerlijke gameplay, music, quests en hoewel de storyline redelijk simpel was (t vangen van de evil pigs) bood t wel veel kleurrijke levels met aardig wat quests. Ik download em om de zoveel tijd op mn tellie 😛 "

  Ik had tot twee maanden geleden nog de fysieke versie voor de PS1 in praktische nieuwstaat, uiteindelijk toch maar verkocht omdat de game nu zoveel waard is (ongeveer €100,-). Was wel een hele leuke game inderdaad met die 2,5D platform elementen.

 9.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik heb eigenlijk meerdere feel-good games en dan heb ik het ook over adventure games zoals Uncharted of Tomb Raider.

  Maar waar ik me echt goed door voel zijn ruimte games met immersion. Goede soundtrack, gelikte grafisch niveau, geweldige atmosfeer en dan heb ik het over Mass Effect en Star Citizen.

 10.   
  Dr_Oetlul's avatar

  Welke game is frustreert je het meest?

 11.   
  3333/3333's avatar

  Misschien een leuke: “Met welke game heb je een haat/liefde verhouding?”

  Als voorbeeld, ik ben momenteel weer Shadow of the Collosus aan het spelen. Aan de ene kant heeft het verschrikkelijke besturing waarbij je soms de haren uit je hoofd trekt. Een misselijkmakende camera/framerate en kleuren nog fletser dan 50 tinten grijs, anderzijds blijft het toch zo’n unieke game dat ik er toch van blijf houden.