Peridot is verslaafd aan Pokémon GO | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Peridot van Steven Universe is naast het beste personage uit de show (Ayyy meningen) ook heerlijk om een parodie mee te maken. Youtuber Mkatwood dacht daar ook zo over, dus toen de Pokémon GO hype nog sterk was besloot hij daar maar iets mee te doen. Mocht je Steven Universe nog willen zien dan kan dit wellicht spoilers voor je bevatten, maar geniet vooral van dit heerlijke filmpje.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige: Hoe de main quest andere NPC’s cockblockt!

Eet smakelijk!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren