Hoe de main quest andere NPC’s cockblockt | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Daar is-ie weer: Epic NPC Man! De komische video-reeks van Viva La Dirt League heeft ons al meerdere malen weten te verrassen met pakkende sketches, vaak over herkenbare verschijningen in role-playing games. Ditmaal over hoe je gebruikelijke NPC eigenlijk snoeihard ge-cockblockt wordt door de opdrachtgever van de grote, veel epischere verhaallijn…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige: Overwatch trailer + memes = prima vermaak!

Eet smakelijk!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren