Stoic start Kickstarter voor The Banner Saga 3

Het in 2014 verschenen The Banner Saga is een van de voorbeelden van een uiterst succesvol Kickstarter-project. De game kon op uitstekende reviews rekenen en deed het op commercieel vlak ook uitstekend. Na het succes van The Banner Saga besloot ontwikkelaar Stoic Games op The Banner Saga 2 zelf te financieren, maar dit leidde niet tot het gewenste resultaat.

Hoewel The Banner Saga 2 ook prima reviews kon overleggen, bleek de game een veel kleiner publiek aan te spreken. Ook al wist The Banner Saga 2 niet de gewenste inkomsten te generen, een derde deel stond toch bij Stoic in de planning, al is het maar om het verhaal af te ronden.

Om The Banner Saga 3 te kunnen financieren, en mogelijk ook iets meer aandacht voor dit slotstuk van de trilogie te genereren, heeft Stoic Games nu een Kickstarter voor de game gestart. Om het Kickstarter-project te laten slagen, wil Stoic Games in de komende zes weken 200.000 dollar ophalen. Via Kickstarter kun je ook zelf jouw steentje bijdragen aan The Banner Saga 3.

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Heel stoked! Misschien ga ik wel investeren 😉