Xbox One S-bundel met Forza Horizon 3 verschijnt in februari

Het was een kwestie van tijd voordat we weer op een nieuwe Xbox One-bundel konden rekenen. En jawel, Microsoft komt vandaag over de brug met de aankondiging van een nieuw en voordelig pakketje. Vanaf februari dit jaar is het mogelijk een gloednieuwe Xbox One S te scoren, met Forza Horizon 3 al inbegrepen in de bundel.


De bundel komt in twee verschillende varianten. Eenmaal met een 500 GB aan harde schijfruimte, een ander met zeker 1 TB aan opslag. In beide verschillende pakketten zit uiteraard wél de vermakelijke race-game van Turn 10 Studios en Playground Games, alsmede de vernieuwde en verbeterde Wireless Xbox-controller en nog eens veertien dagen aan Xbox Live Gold-lidmaatschap.

De vermoedelijke richtprijzen voor de twee bundels zijn circa 299 euro voor de 500 GB-variant en 349 euro voor de editie met 1 TB opslag. Officieel is dat nog niet helemaal, maar de richtprijs in dollars op Xbox Wire zou niet voor het eerst het Europese prijskaartje al verklappen.

Opmerkelijk is wel dat op het officiële en Amerikaanse blog van Xbox ook melding wordt gemaakt over een Xbox One S-bundel met Halo Wars 2. Die game staat uiteraard nog te verschijnen, maar voorlopig lijkt deze bundel ook geenszins bevestigd te zijn voor Europese beschikbaarheid. Tot dusver moeten we het hier ‘maar’ doen met het Xbox race-pakket met Forza.

Meer weten over de verfijnde Xbox of die vermakelijk arcade-racer. Check onze video reviews van respectievelijk de Xbox One S of Forza Horizon 3!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren