Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nacon Revolution Pro Controller | Unboxing

Na een geslaagde crowdfund-campagne komt het Spaanse Nacon nu dan eindelijk op de proppen met hun op eSports gerichte controller voor de PlayStation 4. De Nacon Revolution Pro Controller moet PlayStation-gamers overtuigen met onder meer aanpasbaar gewicht, zelf te tweaken pookjes en een hoogwaardige kabel.

In deze vlotte unboxing laat onze tech-head Tom al even zien wat er zo allemaal in de prestigieuze doos van Nacon te vinden is. Maar kom volgende week zeker terug voor de uitgebreide aflevering van GamersNET Gear, waarin onze PlayStation-man Daniël vertelt over zijn ervaringen met de professionele controller…

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Ik zat enorm te twijfelen om deze te kopen maar ik twijfel of je er zoveel beter van zal worden

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  nopezzz IMO een flop.
  2 grote minpunten: 1. Die debiele verkeerd geplaatste thumbsticks…. Kom op man het is playstation maar er nu geen xbox controller van.
  2. Kabel. Hallo we leven in 2017,Waar je een controller draadloos wilt gebruiken….

  Ik weet niet… Maar als je aan een bureautje zit dan is een kabel misschien fijn. Maar als je je PS4 in een woonkamer hebt waar je TV/console een heel stuk verder weg staat. Dan wil ik geen kabels hebben. ook niet als ze enorm lang zijn een kabel door heel je woonkamer heen ziet er niet uit natuurlijk.
  Wel is het hadig dat die kabel eraf kan. mocht die ooit eens stuk zijn is dat iig wel fijn.

  P.s. @ tom.
  Touchpad is heel afhankelijk van wel spel je speelt.
  Ik gebruik het touchpad namelijk toch best veel.
  GTA in interaction menu. Wapers switchen en muziek zender in voertuigen veranderen.

  is dus heel afhankelijk of een spel die functie gebruikt. verder zit die pad niemand in de weg dus heb je dr zeer zeker geen last van.

  Ze zouden het wel meer mogen gebruiken, Dat ben ik met je eens.
  hij heeft nu steeds vrij simpele functies. zoals boven beschreven. En bij een uncharted 4 bijv. kratjes openen.

 3.   
  Tom's avatar

  Wat betreft die kabel, heel simpel: geen latency. Gezien de controller voor professioneel of eSports-gericht gebruik is gemaakt, kun je gewoon de vertraging of instabiliteit van een draadloze verbinding permitteren.

  Hetzelfde gold voor bijvoorbeeld de Razer Wildcat. Enkel bekabeld te gebruiken, want minimale latency bij het gamen. Daarnaast bespaart het kosten, gewicht en moeite door niet hoeven te friemelen met batterijen of accu’s.

 4.   
  NietNickMeneer's avatar

  Volgens mij best een degelijke controller

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Lijkt op het eerste oog gewoon een wat meer uitgebreide Xbox controller met Playstation knoppen. Zal om die reden ook wel een prima ding zijn als je het prijskaartje wegdenkt