Daniel en Peter hebben lol | GamersNET RADIO #347


Welkom bij een nieuwe aflevering van GN Radio, waarin Daniel en Peter aanschuiven voor een uurtje ouwehoeren over games! We bespreken wat de redactie bezig houdt en vatten hier nieuws van de week samen.

Ook deze week staat grotendeels in het teken van veel nieuws rond de Nintendo Switch, maar er was meer aan de hand. Nieuwe geruchten rond Half-Life 3, de beta van Sniper: Ghost Warrior 3, Borderlands 3 verschijnt niet naar de Switch en nog veel meer!

[radio]

Luister hier naar Aflevering #347 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot twee weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren