Special Editions Injustice 2 introduceren enkel cosmetische effecten

Warner Bros. heeft twee speciale edities van Injustice 2 onthuld. Deze geven spelers toegang tot extra personages en exclusieve skins.

Injustice 2 wordt standaard geleverd met circa vijftien personages. Betaal je 20 euro extra, dan ontvang je de Digital Deluxe Edition. Deze voegt een speciale shader toe, introduceert een “premier skin” voor Supergirl en geeft je toegang tot de eerste drie DLC-personages zodra deze beschikbaar komen. Smijt je 100 euro over de toonbank, dan ontvang je nog een shader, zes extra DLC-karakters en premier skins voor Flash en Green Lantern.

Premier skins passen niet alleen het uiterlijk van een personage aan, ook de stem en dialogen veranderen. Supergirl transformeert met haar premier skin bijvoorbeeld in Power Girl, haar alter-ego uit een alternatief universum. De premier skins van Flash en Green Lantern veranderen de personages in respectievelijk Reverse-Flash en John Stewart (niet die presentator van de Daily Show).

De extra’s introduceren enkel cosmetische effecten, dus bezitters van de standaardeditie hoeven niet bang te zijn voor oneerlijke competitie. Injustice 2 staat gepland voor een release op 16 mei.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren