Obsidian teaset nieuw project: Project Louisiana

Obsidian staat inmiddels bekend om zijn sterke RPG’s: games als Fallout: New Vegas en Pillars of Eternity zijn van de hand van deze ontwikkelaar. Obsidians meest recente game, Tyranny, is echter al enkele maanden uit, dus het wordt tijd dat de studio zich gaat richten op nieuwe spellen. Op Twitter is nu een teaser verschenen voor Obsidians volgende game, met de codenaam Project Louisiana.


Obsidian moedigt gamers aan om te speculeren over de bovenstaande afbeelding. Op het forum van de studio zijn twee theorieën over Project Louisiana: volgens sommigen is het een nieuwe Fallout-game, maar anderen zijn van mening dat het om een vervolg op Pillars of Eternity gaat. Echter, beide beweringen zijn gebaseerd op pure speculatie, dus neem de aangevoerde ‘bewijzen’ gerust met een flinke korrel zout.

Ook op de website van Obsidian is de afbeelding inmiddels te zien, dus het lijkt waarschijnlijk dat we binnenkort een onthulling van de ontwikkelaar kunnen verwachten. In de tussentijd zullen we het moeten doen met de geruchtenmolen die wordt gevoed door het internet.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren