Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Wat verwachten we van de Nintendo Switch? | Video Preview

Met hun bezoekje aan het Nintendo Switch preview evenement te Frankfurt hebben Peter en Tom een aardige (hands-on) impressie van de Nintendo Switch gekregen.

Eerder vertelden ze al over exclusieve games als Splatoon 2 en 1, 2, Switch, maar nu komt het tweetal ook voort met een preview van het apparaat an sich. Wat kun je verwachten van de Nintendo Switch als nieuwe console? Peter en Tom vertellen het je maar al te graag in deze uitgebreide hands-on impressie…

  1.   
    Sixty's avatar

    ik wacht idd nog even af, en ik wil graag weten hoe dat met die online zit. Want in eerste instantie wordt hij gratis om dingen uit te testen???

    voor de internet Wifi only, voor de Wii en WiiU had ik een usb adapter zodat ik over de kabel online kon. Ik ga ervan uit dat ik dat ook gewoon voor de Switch kan gebruiken of kan kopen.

    over de kabel lokaal spelen, LAN parties weer terug op deze manier misschien?

  2.   
    Mattiees's avatar

    lang leve de kwis! ik voel veel positiviteit, ben zeer benieuwd hoe de switch gaat zijn.

  3.   
    Tom's avatar

    Moedig vooral. En dapper ook.

  4.   
    jelte23's avatar

    Ik heb net mijn aanbetalong gedaan bij gamemania. Ik sta op de 14e plek in de pre-order lijst. Nu hopen dat ik hem op release heb. Volgens de medewerkers moet het waarschijnlijk wel lukken.

  5.   
    CHILLOZZ's avatar

    maar dat ding is dus ook helemaal als volwaardige tablet te gebruiken.
    Bedoel dus gewoon als internet gebruik. youtube facebook.. hotmail en allemaal dat soort zaken.
    En ik vraag me af hoe dat gaat werken met games…. Cardritches… leuk en aardig. maar hoe verloopt dat met updates..? Bezit dat ding dan van een grote harde schijf. lees: 1a2 TB.
    updates kosten nu eenmaal ook geheugen en je savedata ook. Als dat geheugen dan al snel vol zit dan ben je dus mooi jarig. Tenzij je evt. met losse SD kaarten kunt werken. Waar je dan bijv. savedata./update data op kunt zetten..
    Ik heb er zo nog wel meer vragen over. Maar wellicht te veel om hier neer te plempen.

    Filmpje verder afgekeken. En dus gemerkt dat ik al wat antwoorden weet…

    Maar dan alsnog…. een Nintendo die ZONDER mario op release uitkomt…. Dat kan toch niej…
    En als ik het zo dus opvat uit dit filmpje moet je dus niet van updates/DLC gaan verwachten..Dat is toch wel appart te benoemen.
    Aan 1 kant mooi. Want ze moeten gewoon een volwaardige game verkopen. En niet een halve game om vervolgens nog meerdere keren betaalde DLC te verkopen… Maar aan de andere kant. updates met name vooe fixes is toch wel fijn

  6.   
    CHILLOZZ's avatar

    ”jelte23″ schreef, "Ik heb net mijn aanbetalong gedaan bij gamemania. Ik sta op de 14e plek in de pre-order lijst. Nu hopen dat ik hem op release heb. Volgens de medewerkers moet het waarschijnlijk wel lukken."

    dat zeggen ze daar wel vaker.

    Wil je zeker zijn van iets op release zou ik zeggen mooi wegblijven van het hele pre order gebeuren. Goede webshops verkopen iets voor een mooie prijs en snelle leveringen.

  7.   
    angelaachan's avatar

    Waarschijnlijk gaat hij er bij mij komen met de release van Splatoon 2. En anders gegarandeerd bij Super Mario Odyssey. ๐Ÿ˜†

  8.   
    tijn80's avatar

    @Tom: gemiste kans als de eindbaas zegt dat je hem kan slaan…

  9.   
    kiesmaarwa's avatar

    Ik heb een beetje mn twijfels bij die HD rumble functionaliteit. De controllers zien er nogal klein en fragiel uit. Als je nou heel hard met dat ding gaat zitten schudden (waarvan ik nog niet in een game gezien heb dat het de bedoeling is, maar je hebt altijd fanatiekelingen) of je laat het ding per ongeluk vallen.. is ie dan niet per direct kapot?

    Also, zijn die controllertjes los te kopen voor een 4 player local coop?

  10.   
    Petor's avatar

    kiesmaarwa schreef, "Ik heb een beetje mn twijfels bij die HD rumble functionaliteit. De controllers zien er nogal klein en fragiel uit. Als je nou heel hard met dat ding gaat zitten schudden (waarvan ik nog niet in een game gezien heb dat het de bedoeling is, maar je hebt altijd fanatiekelingen) of je laat het ding per ongeluk vallen.. is ie dan niet per direct kapot?
    Also, zijn die controllertjes los te kopen voor een 4 player local coop?"

    Ja, ze zijn los verkrijgbaar! ๐Ÿ™‚

  11.   
    J.W.'s avatar

    @Chilloz, lees net dat het geheugen standaard 32gb is, maar uit te breiden naar 2TB.

    Wanneer Mario uitkomt, komt de Switch(klinkt wel lekker) naast de ps4 hier.

  12.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Ik verwacht er werkelijk helemaal niets van. Deze console gaat de Wii U achterna.

  13.   
    madda's avatar

    Bomberman is ook een launch titel toch ? ๐Ÿ˜›