‘Overwatch in real life’ sketch is pijnlijk ongemakkelijk | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De multiplayer shooter-hit van vorig jaar was uiteraard het met lof ontvangen Overwatch, die binnen onze gamer-kringen op aardig wat popcultuurreferenties heeft kunnen rekenen. Van satirische strips tot bakken met memes, Blizzards schietspelletje ontving het allemaal.

Ook sketches konden niet uitblijven, met uiteraard ‘in real life’ adaptaties als verplichte kost. De zelfgemaakte video van YouTube-gebruiker Lethal Soul spant echter wel de kroon. Pijnlijk ongemak vormt de hoofdnoot van dit satirische filmpje, al blijven de scenario’s bijtijds herkenbaar. Kijk mee:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Super Hamster Bros.

Eet smakelijk!

  1.   
    Tom's avatar

    Met dank aan Sander voor de tip via onze Discord-server. 🙂

  2.   
    FartingPig's avatar

    Waarom kijk ik dit, ik moet leren voor de toetsweek xD