Screenshots van Ultra Street Fighter II: The Final Challengers tonen oude glorie

Jawel, de Nintendo Switch wordt meteen voorzien van een heuse arcade-fighter, een klassiekertje nota bene. Capcom brengt geretoucheerde glorie uit op Nintendo’s nieuwe console, in de vorm van Ultra Street Fighter II: The Final Challengers. Eerder vandaag verscheen al een uitgebreide onthullingstrailer, maar nu volgen ook de screenshots van de remaster.

Met Ultra Street Fighter II: The Final Challengers brengt Capcom de game die 25 jaar geleden verscheen opnieuw uit. Grafisch is het een en ander verscherpt, qua gameplay zijn een aantal subtiele toevoegingen gedaan aan het roster van krijgers.

De re-release van deze arcade-klassieker heeft vooral baat bij de nieuwe controllers van de Nintendo Switch. De game ondersteunt de mogelijkheid om met of tegen vrienden te vechten, waarbij elke speler tekeer kan gaan met één van de Joy-Cons. Dit staat het toe om een volwaardige multiplayer fighter op zak te hebben, allemaal door het draagbare concept van de Switch.

[SCREENSHOTS]
Wordt jij al een beetje warm van de nostalgie die voortvloeit uit deze beelden, of doen de wonden van Street Fighter V nog te veel pijn om een nieuwe Street Fighter op te pakken?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren