Nintendo Switch bijna overal uitverkocht

Het is een bekend fenomeen bij Nintendo-consoles: rondom de launch zijn ze overal uitverkocht. De Wii had er last van, de Wii U ook en de vorig jaar verschenen NES Mini is nog steeds nergens te verkrijgen. Het lijkt erop dat de Switch eenzelfde lot toebedeeld is, want ook dit apparaat is momenteel al bijna overal uitverkocht.

Amazon was binnen een dag al door zijn complete voorraad heen en ook de meeste Nederlandse winkels kunnen levering op de release inmiddels niet meer garanderen. Mensen die de Switch nu kopen zullen dus hoogstwaarschijnlijk tot eind maart (of misschien zelfs nog langer) moeten wachten totdat ze aan de slag kunnen met Nintendo’s nieuwe console.

Heb jij nog een winkel gevonden die de Switch op de releasedag kan leveren? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  jelte23's avatar

  Ik hoop hem op release te krijgen, ga morgen langs bij gamemania om te vragen op welke plek ik in de pre-order lijst sta. Heb hem in oktober namelijk al gepre-ordered daar. En anders ga ik op release in de ochtend naar de intertoys want daar hebben ze vaak op release consoles in de winkel liggen.

 2.   
  jpbosch's avatar

  Dit is de ‘apple strategie’ neem ik aan? Product gelimiteerd aanbieden zodat het hyped blijft. Zou nl heel raar zijn als ze na een paar consoles daar nog niks van hebben geleerd

 3.   
  Throbert's avatar

  Zelfde verhaal als met de Amiibo, gewoon een grote business strategie

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  pffff als t nu al uitverkocht is is het toch wel een slechte zaak.
  ga er toch vanuit dat de console er nu onderhand bij wijze van op de lopende band gemaakt worden.

  Als ze nu al opmerken dat t helemaal uitverkocht is dan maken ze dus maar een zeer kleine voorraad aan. Vooral als ze kijken naar de huidige vaste nintendo spelers/gebruikers. en ze zelf hoge verwachtingen hebben dat er vele bij gaan komen. Dan zorg je toch dat je ruimschoots de schappen vol hebt liggen zou ik zeggen

  Pre orderen wilt ook helemaal niets zeggen.
  Zo had een maatje van me eens een spel al maanden voor elease ge pre-orderd en ik NIET.

  Die gast kreeg mail dat ze ook uitverkocht waren bla bla bla. puntje bij paaltje. ik bestelde de game dag voor release en ik kreeg hem. Terwijl die maat van me pas zn spel 2 weken naar release kreeg….

  uhmmmm sure waar pre order je dan nog voor. Als je dus nog niet garant bent voor een examplaar op release wahahaha

 5.   
  MaTriXX's avatar

  Mediamarkt verkoopt hem nog, hoor zojuist dat de pagina zich aanpast als het niet meer leverbaar (uitverkocht) is.

 6.   
  Strange_Bretzel's avatar

  Zal hij in de zomer weer beschikbaar zijn

 7.   
  Strange_Bretzel's avatar

  Augustus ofzo

 8.   
  3333/3333's avatar

  jpbosch schreef, "Dit is de ‘apple strategie’ neem ik aan? Product gelimiteerd aanbieden zodat het hyped blijft."

  Precies.

 9.   
  MikeGevers's avatar

  Verdomme, ik wilde samen met mijn vriendin een Switch kopen, maar op deze manier wordt dat hem voorlopig niet. Erger nog: ik wilde haar The Legend of Zelda: Breath of the Wild geven voor haar verjaardag (dezelfde dag dat de Switch uitkomt). Nu moet ik creatief gaan nadenken over cadeaus! Thanks, Nintendo!

 10.   
  INeedAJuanDance's avatar

  jpbosch schreef, "Dit is de ‘apple strategie’ neem ik aan? Product gelimiteerd aanbieden zodat het hyped blijft. Zou nl heel raar zijn als ze na een paar consoles daar nog niks van hebben geleerd"

  Maar Apple heeft er 10/15 miljoen stuks op launch day!