Screenshots Zelda: Breath of the Wild zijn een lust voor het oog

Afgelopen vrijdag zagen we al een prachtige trailer van The Legend of Zelda: Breath to the Wild. Vandaag krijgen we nog meer verwennerij voor onze gamersharten, want Nintendo heeft maar liefst 38 nieuwe screenshots gepubliceerd.

De screenshots geven een goed beeld van de pittoreske omgevingen die we in Breath of the Wild kunnen verkennen. Ook de nieuwe look van Zelda komt gedetailleerd in beeld. Check de prachtige plaatjes hieronder!

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Rolf31's avatar

  Ik vind het zo mistig…

 2.   
  WoKingNL's avatar

  Moet ergens een grafisch trucje toepassen voor extra performance Rolf 😉

 3.   
  Tom's avatar

  Ik zit nog een beetje in over die performance. Nintendo gaat vaak uit van de standaard van 60 frames per seconde, maar in het geval van Breath of the Wild (Switch, gedockt en wel) lijkt dat niet helemaal van een leien dakje te gaan. Ik heb de game meerdere malen zien kampen met dikke framedrops, en bij mij liep het hele systeem zelfs vast.

  Hoop wel dat ze die optimalisatie onder de knie krijgen voor 3 maart. Zou toch jammer zijn als de Switch-versie van de nieuwe Zelda inferieur blijkt aan de Wii U-variant.

 4.   
  3333/3333's avatar

  Tom schreef, "Ik zit nog een beetje in over die performance. Nintendo gaat vaak uit van de standaard van 60 frames per seconde, maar in het geval van Breath of the Wild (Switch, gedockt en wel) lijkt dat niet helemaal van een leien dakje te gaan."

  Ik las zelfs dat de game op 30 fps gaat draaien, wat inderdaad vrij zeldzaam is voor (recente) Nintendo games.

 5.   
  Rolf31's avatar

  WoKingNL schreef, "Moet ergens een grafisch trucje toepassen voor extra performance Rolf 😉 "

  Hehe, ook weer waar. Lijkt wel een trend te worden 8)

 6.   
  Rolf31's avatar

  Tom schreef, "Ik zit nog een beetje in over die performance. Nintendo gaat vaak uit van de standaard van 60 frames per seconde, maar in het geval van Breath of the Wild (Switch, gedockt en wel) lijkt dat niet helemaal van een leien dakje te gaan. Ik heb de game meerdere malen zien kampen met dikke framedrops, en bij mij liep het hele systeem zelfs vast.
  Hoop wel dat ze die optimalisatie onder de knie krijgen voor 3 maart. Zou toch jammer zijn als de Switch-versie van de nieuwe Zelda inferieur blijkt aan de Wii U-variant."

  Dan zal er een update klaar staan op 3 maart via wifi (alleen maar wifi), want mag aannemen dat men vol op met de logistieke molen bezig is