Proef de sfeer in deze fotoreeks van het Nintendo Switch evenement! | Fotoreportage

Uiteraard lieten we jullie al digitaal los op het Nintendo Switch preview-evenement via een uitgebreide Facebook livestream, maar daar blijft het niet bij. Aan de hand van deze korte fotoreeks van de conferentie in het Duitse Frankfurt. Tom en Peter waren aanwezig om alvast aan de slag te gaan met de binnenkort verschijnende Nintendo Switch, en schoten wat kiekjes voor jouw kijkplezier…

Uitgebreide (video) previews van de getoonde games volgen uiteraard nog, alsmede gedegen slag in ons eerstvolgende GamersNET Vlog. Genoeg Nintendo-avonturen om straks na te beleven, maar met deze foto’s krijg je al een klein voorproefje van onze ervaring van het evenement.

[SCREENSHOTS]

Op zoek naar meer kiekjes van game-beurzen? Ook vanuit Los Angeles gingen we meermaals gewapend met een fotocamera op pad om ’s werelds belangrijkste game-evenement vast te leggen. Dat resultaat is terug te zien in onze E3 Fotoreportages!

Wil je vaker meegenieten van evenementen aan de hand van een reeks foto’s? Laat het ons weten! Dan pakken we graag vaker uit met een fotocamera, naast ons vaste video-verslag natuurlijk.

 1.   
  Leukste's avatar

  Mooie kiekjes heren.

 2.   
  Batman360x's avatar

  Hoe waren de cocktails ? 😀

 3.   
  Tom's avatar

  Er waren geen cocktails! Blasphemy!

  Maar nee, Duitsland, dus bier. En cherry Rockstar, die stiekem best okay is.