Bol.com levert Nintendo Switch-accessoires vanaf 17 maart; is dit de releasedatum?

Gisteren lekten er nog Switch-accessoires van HORI uit, nu lijkt het erop dat Bol.com grofweg hetzelfde doet met de randapparatuur van Bigben. Weten wat er zoal toegevoegd kan worden aan je potentiële Nintendo Switch is natuurlijk geen doodzonde, maar opvallend genoeg vermeld de webwinkel hierbij wel een verschijningsdatum voor de peripherals. Vanaf 17 maart aanstaande zijn de artikelen beschikbaar volgens Bol, mogelijk een verwijzing naar de release van de Switch zelf.


Weliswaar betreft het enkel grip-pads de controller, schermbeschermers en draagtassen van Bigben, maar zij het feit wel zo dat deze partij ook een aantal officiële randproducten voor Nintendo fabriceert. Bovendien zal het praktisch nut van een controller-grip, voordat die controller überhaupt op de markt is, iedereen ontschieten. Echt vast staat de release daarmee nog niet bepaald, maar laten we 17 maart even in ons achterhoofd houden als potentiële releaseperiode voor Nintendo’s nieuwe console.

Waarschijnlijk hoeft de speculatie echter niet veel langer door te gaan. Morgenmiddag organiseert Nintendo een speciaal evenement in Düsseldorf om het publiek van meer informatie over de Switch te voorzien. De kans is groot dat op deze conferentie Nintendo de officiële prijs en verschijningsdatum van de nieuwe, hybride console uit de doeken doet.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    Dat wilt toch nog niets zeggen.

    Als je accesoires eerder kunt kopen dan console heb je dr alleen nog niets aan. Maar dat wil niet zeggen dat die niet eerder dan console zelf op de schappen liggen…

    Ik ben wel reuze benieuwd hoe de switch gaat uitpakken. En hoop dat jullie m ook echt GOED gaan testen.

  2.   
    Tom's avatar

    De reden om die link te leggen is natuurlijk dat Bigben wel samenwerkt met Nintendo om dit soort producten te kunnen maken, en op tijd af te hebben. Zo’n fabrikant heeft een hele goede reden om juist op die datum dan eindelijk dat soort producten beschikbaar te maken, wat kan leiden tot een ferme aanwijzing naar de releaseperiode.

    Het zegt inderdaad nog niks met honderd procent zekerheid, maar het doet zeker sterke vermoedens achterlaten.

  3.   
    Noice!'s avatar

    Jammer, MAR10 lag zo voor de hand als launchdatum. Gemiste kans!

  4.   
    Heccer's avatar

    Maart 10 is me verjaardag. Maar heb vaker al 17 maart gehoord denk zelf ook dat dat de lunch date kan zijn als het goed is weten we morgen 17:00 meer. Ben benieuwd. Prijs Zelda en welke titels meer.

  5.   
    madda's avatar

    Over ruim 2 uur weten we eindelijk wanneer we aan de slag kunnen, hoop zo erg dat Zelda gewoon op de release naast de switch in de winkels ligt 🙄 🙄 🙄

  6.   
    Heccer's avatar

    (null)