Season Pass van For Honor gelekt; geen exclusieve DLC voor kopers?

Over iets meer dan een maand komt For Honor uit, waarin we eindelijk de vraag kunnen beantwoorden wie de beste krijgers uit de geschiedenis zijn: Middeleeuwse ridders, Vikingen of toch de legendarische Samoerai uit Japan? Maar wat tot nog toe onbekend was, was wat de Season Pass voor de game zou bevatten. Ja, dit wás onbekend: gisteren lekte de Season Pass via de online winkel van Ubisoft.

Inmiddels is de Season Pass offline gehaald, maar uiteraard was het internet sneller dan Ubisoft. Daarom kunnen we nu met enige zekerheid zeggen dat For Honor het model van Rainbow Six Siege zal volgen. Dat wil zeggen dat er geen DLC zal verschijnen die niet verkrijgbaar is voor niet-kopers van de Season Pass. Kopers krijgen slechts eerder en/of eenvoudiger toegang tot de DLC.

Als je de Season Pass koopt, mag je bijvoorbeeld een week eerder aan de slag met de zes downloadbare krijgers die na de release aan For Honor worden toegevoegd. Ook krijgen kopers van de Season Pass vroegtijdige toegang tot nieuwe content, zoals maps. Maar het lijkt erop dat spelers alle DLC ook vrij kunnen spelen door de game simpelweg genoeg te spelen.

For Honor komt uit op 14 februari voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    Henkiecola's avatar

    Is beter toch, iedereen gelijke kansen.

  2.   
    Tom's avatar

    “Champion Status” lijkt me de vaste variant op “geef ons vijf euro en je mag een weekend lang dubbele XP scoren”, of zit ik er dan naast?

  3.   
    King of Heroes's avatar

    Kijk, dit is nu eens goed model!

  4.   
    Batman360x's avatar

    Echte bullshit dit …. eerst veel beloven en dan met dit afkomen!?! Goed bezig gasten!!!!,!i!§! Excuses voor mijn reaktie … 👿