Marth’s grab range | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Smash Brothers Melee blijft over de hele wereld gespeeld worden, maar ook komen er nog steeds hacks voor uit. Inmiddels zijn er tal van hackers die zowel interessante als grappige hacks op het spel loslaten. Wat als je een instant Falcon Punch hebt? Wat als de laser van Fox kan spiken? Eén van die hackers is Youtuber MagicScrumpy die zich afvraagt waarom Marth vijanden van zover weg kan grijpen. Hij is niet de enige, want het is een ware meme binnen de community geworden.

Bonus video:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Peuter zingt de Imperial March in bed

Eet smakelijk!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren