Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Sea of Thieves – Inn-side Story #10: Co-op Gameplay

De mediastilte rondom Sea of Thieves is verbroken! Rare zet weer voort met frequente video’s over de stand van zaken voor hun nieuwste project, of de achterliggende gedachte van verschillende spelelementen. In deze tiende Inn-side Story vertellen twee knappe, Britse koppen je over de manier van aanpak voor co-op gameplay…

 1.   
  Mattiees's avatar

  aaah dit is helemaal niets voor jou tom, nu moet je opeens gaan communiceren met een team! 🙄

 2.   
  Noice!'s avatar

  Ik zie echt niet hoe dit moet gaan werken als game. Zelfs als je rolt met een vaste crew, wat me best leuk lijkt, dan vraag ik me af hoe lang dit leuk is. Misschien is deze game wel veel grootschaliger dan ik denk, maar het moet echt WoW groot zijn met upgradeable spullen om lang leuk te zijn.

 3.   
  Tom's avatar

  Ik denk niet dat het WoW-proporties zullen worden, maar Rare wil natuurlijk wel een uitgebreide wereld leveren. Als in, honderden eilanden om te verkennen en unieke schatten op te graven, met meerdere avonturen om te beleven.

  Of dat honderden uren aan gameplay kan verschaffen, is gewoon niet in te schatten. Maar ik neem aan dat we uit kunnen gaan van genoeg avontuurtjes waar je als vaste crew op uit kan trekken. Met allerlei unieke (fysieke) beloningen voor de aanwezige piraten.

 4.   
  Mattiees's avatar

  en aangezien het een wereld is, is het vrij gemakkelijk er delen aan toe te voegen in verloop van de tijd. Dus qua content zal het goed moeten zitten als rare dat ook daadwerkelijk wil. Ik denk alleen wel dat je of een hele goede search-engine moet maken of inderdaad altijd spelen met een vaste crew (waars. kan je die wel vinden als de game uit is op de woensdagavond!).