Alle eSport-benodigdheden in één bureau met de ZOWIE ZONE

BenQ’s op eSports gerichte dochtermerk ZOWIE komt wederom op de proppen met een nieuw product om elektronische atleten tegemoet te komen. De zogenaamde ZOWIE ZONE is in één klap nagenoeg de complete set-up voor elke zichzelf respecterende eSporter. Het betreft hier een elektronisch verstelbaar bureau, waarop zaken als een hoogwaardige monitorarm en allerhande aansluitingen voor accessoires al vooraf ingebouwd zijn.


De computer in kwestie kan onder het bureaublad opgehangen worden, waardoor kabelmanagement grotendeels netjes weg is te werken. De poorten voor onder meer USB-apparaten en koptelefoons helpen, samen met bijvoorbeeld een geïntegreerde kickstand voor je smartphone, om het desk zo opgeruimd mogelijk te houden.

Enorm groot is het geheel niet, maar door de uitgekiende ruimtebesparing is ZOWIE ervan overtuigd dat een bureau als deze uitermate geschikt voor de gemiddelde eSporter. Het verder vrij subtiele design springt verder ook niet enorm in het oog, waardoor de focus van de gamer in kwestie zo veel mogelijk naar het scherm getrokken wordt. Wel zo handig tijdens die loeizware wedstrijden met duizenden de euro’s aan prijzengeld, natuurlijk.


De ZOWIE ZONE heeft vooralsnog geen releasedatum, laat staan een richtprijs waarvoor dit gaming desk op de kop gaat. Verdere informatie zal naar verwachting een dezer dagen doorgespeeld worden op ZOWIE’s social media.

 1.   
  Sixty's avatar

  Ik heb een nieuw bureau nodig, best wel fijn ding zo te zien 😆

 2.   
  Mattiees's avatar

  aansluitingen etc. zijn wel erg handig, alleen heb ik zo’n vaag vermoeden dat het prijskaartje zeer aan de royale kant zal zijn,

 3.   
  Thijs.'s avatar

  Ziet er goed uit. Toevallig pas een nieuwe bureau besteld. Ik vind een desk als dit wel erg bruut maar ik denk dat de prijs niet in de richting komt van wat acceptabel is. Voor 300 euro heb je alles wat je op de foto ziet misschien zelfs nog wel minder

 4.   
  mheiden21's avatar

  Een bureau waar alles in zit, ja heeft wel wat.