Twee Project Valerie-protoypes van Razer gestolen; CEO beloont gulden tip met 25.000 dollar

Op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas doen allerlei fabrikanten hun nieuwste technische snufjes uit de doeken voor de wereld, opdat iedereen kan genieten van wat de toekomst ons mogelijk zal brengen. Sommigen grissen echter liever naar wat het nu je kan geven, een gedachtegang waar het Amerikaanse Razer snoeihard de dupe van werd. Afgelopen zondag greep een bezoeker van de tech-beurs zijn kans en stal de persoon in kwestie een tweetal Project Valerie laptops.


Het betreft twee uiterst high-tech notebooks. ’s Werelds eerste draagbare computer met twee automatisch uitvouwbare schermen en daarmee een bizarre resolutie van 12K. Een richtprijs bleef tijdens de aankondiging uit, maar we gaan er van uit dat het absoluut geen goedkoop grapje moet zijn geweest.

Razer’s oprichter en CEO, Min-Liang Tan, laat het er echter niet bij zitten. Op Facebook heeft hij de diefstal niet alleen publiekelijk gemaakt, maar beloont hij met zijn onderneming zelfs een forse beloning uit voor informatie over de dief in kwestie. Tan smijt met maar liefst 25.000 dollar voor degene die Razer voorziet van de gouden tip.

This update is to confirm that two Razer Project Valerie laptop prototypes were stolen from the Razer booth at CES. The product was taken from the Razer press room at approximately 4 p.m. on Sunday, January 8, 2017. A $25,000 reward is being offered for original information leading to the identification, arrest and conviction of a criminal suspect.
Aldus Razers bestolen topman. Mocht je dus nog een sterke hint hebben over wie of wat het tweetal Project Valerie’s van de CES heeft gestolen, je kunt er nu een aardig slagje uit slaan…

  1.   
    Downzilla's avatar

    Dat is net genoeg om de laptop mee te kopen.

  2.   
    Tom's avatar

    Hahah-au. Dat zou nog eens pijnlijk waar kunnen zijn.

    Als je dan toch die informatie hebt, steel dan het tweede exemplaar van de dief -> frame hem voor het ene model -> cash de beloning -> houd je eigen Project Valerie achter en geniet van het extra geld -> the perfect crime.

  3.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Mogen we etnisch profileren?

  4.   
    Mark89NL's avatar

    Ehh Gulden Tip. Volgens mij is het gouden tip

  5.   
    Tom's avatar

    ‘Gulden’ is niet alleen onze vorige valuta, maar ook een synoniem voor ‘gouden’. Oud Hollandsch, Mark.

  6.   
    MikeGevers's avatar

    Downzilla schreef, "Dat is net genoeg om de laptop mee te kopen."

    Stiekem lach ik hierom, maar tegelijkertijd heb je waarschijnlijk gelijk, wat eigenlijk best wel treurig is van Razer 😛