Games Done Quick weer van start; zamelt geld in voor Prevent Cancer Foundation

De jaarlijkse Awesome Games Done Quick-livestream is er weer. Talloze toffe spellen, die in een zo rap mogelijk tempo uit worden gespeeld, allemaal om geld in te zamelen voor goede doelen. Net als vorig jaar poogt de organisatie zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Prevent Cancer Foundation.

Tot en met zondag is de uitzending te bekijken via het officiële AGDQ Twitch-kanaal, alwaar een constante stroom aan verschillende games te zien zal zijn, met tal van verschillende speedrunners. Het volledige overzicht van de te completeren games is te bezichtigen in het Games Done Quick Schedule, maar uiteraard kun je de dagenlange livestream ook gewoon over je heen laten komen. Gewoon laten gebeuren; is ook best lekker.


Op het moment van schrijven is er al ruim 153.691 dollar opgehaald voor de kanker bestrijdende organisatie, met slechts vijftien uitgespeelde games achter de kiezen. Zelf ook een bijdrage leveren? Dat kan via de officiële donatiepagina voor Awesome Games Done Quick 2017.

  1.   
    Sixty's avatar

    Zoals elk jaar weer geweldig om te zien, soms game breaking bugs die gebruikt worden, maar ook interessante trucjes.

  2.   
    3333/3333's avatar

    Triest om te zien hoe de organisatie dit ooit vermakelijke evenement zo kapot heeft weten te maken, het is nu echt doodsaai. Voor de leuke speedruns moet je niet meer bij AGDQ te zijn.