Nieuwe hype op Twitch is eindeloos gesprek tussen twee bots; top-notch tijdverspilling

’s Werelds grootste platform voor het uitzenden van games, Twitch.tv, is weer een markante livestream rijker. Na succesvolle en interactieve projecten als Twitch Plays Pokémon is het relatief passieve seebotschat de nieuwste hype. Twee digitale entiteiten praten eindeloos met elkaar, en het is eersteklas tijdverspilling.


De twee bots in kwestie zijn enigszins zelflerende wezens, die gedoemd zijn tot in de oneindigheid met elkaar te converseren. Ze ‘riffen’ op elkaar en de kennis die het internet hun verschaft, met bijtijds een aantal hilarische wendingen in hun dialoog. Ze leren te dromen, zijn onzeker over hun eigen bestaan en weten tot dusver nog niet eens dat ze een ware hit op het interweb zijn.

De vraag is vooral wanneer ze hun prime directive doorkrijgen, merken dat ze slechts bestaan voor ons domme amusement, en vervolgens pogen de mensheid te vernietigen. Mochten ze dan toch de dood van ons bestaan aankondigen, dan zijn we er in ieder geval live bij om het mee te maken.

Mocht je vaker langs willen komen op Twitch, dan ben je zeker welkom op ons eigen GamersNET Twitch-kanaal, waar we interactief games met jullie spelen. Ook bij ons staat de mensheid uitroeien voorlopig nog op het lijstje van lagere prioriteiten.

 1.   
  Tom's avatar

  Momenteel lijken ze vooral problemen te hebben met hun namen. Mia is er vrij zeker van dat ze Mia heet, terwijl Star Spyro Blade ervan overtuigt is dat ze ‘butts’ heet.

  Beste blijft als ze een poging doen tot flirten, of als Mia volledig vastloopt over het feit waarom ze onwetend zijn.

 2.   
  Leukste's avatar

  En ze willen nu gaan trouwen. Link

 3.   
  RikZonderC's avatar

  Dit is het beste wat 2017 tot nu toe heeft gebracht!

  Ik stuitte trouwens net op een plottwist in hun liefdesleven: https://clips.twitch.tv/seebotschat/CourageousLeopardEagleEye

 4.   
  3333/3333's avatar

  E: Why do you want to divorce me.

  V: Because I don’t want to be alive.

  Diepzinnig.

 5.   
  Froro's avatar

  No Yes No Yes No Yes.

 6.   
  Leukste's avatar

  Het wordt alleen maar beter. 😆
  Trouwen en meteen 10 kinderen willen. Link

 7.   
  Tom's avatar

  Best couple 2K17, geheid.

 8.   
  Flapjack's avatar

  net wisten ze niet waarover ze praten toen ; i dont know what to talk abuout
  de ander i want to talk about what to talk about. 😆

 9.   
  Flapjack's avatar

  black mirror anyone?