De uitzending vervalt wegens Nintendo Tuktuk Tour | GamersNET RADIO


Wil je GamersNET RADIO live meemaken tijdens de opnames? Dat kan! Elke vrijdag zitten de presentatoren klaar om live onze radioshow te delen via ons GamersNET Twitch-kanaal, rechtstreeks vanaf ons gezellige GNHQ! Je wekelijkse live-portie GamersNET RADIO begint om 16:00 uur.

Helaas moeten wij mededelen dat GamersNET RADIO vandaag vervalt vanwege de op- maar vooral de afbouw van de Tuktuk in Zoetermeer. Onze trotse bolide schijnt vandaag weer met de Mario-kleuren in samenwerking met Nintendo. Echter, de Tuktuk is te bewonderen van 11:00 uur tot en met 17:00 uur, waardoor de radioshow in de knel komt en er geen vervanging is.

Maar niet getreurd, want volgende week zijn we gewoon weer terug met een nieuwe uitzending of luister vooral aflevering 345 terug, de allerlaatste van 2016. Daniël gaat vanavond wél gewoon LIVE, dus kijk vanaf 21:00 zijn stream!

  1.   
    remcoabc's avatar

    jammer, maar ja ben toch op het werk XD, had het dus sowieso niet kunnen zien. succes bij de tuktuk btw

  2.   
    CHILLOZZ's avatar

    balen, Zou de eerste keer zijn geweest dat ik de GN radio helemaal kon afkijken… gezien ik nu niet meer vrijdags naar roermond mag/kan voor therapie..

  3.   
    Mark89NL's avatar

    Dacht dat jullie tot 21:00 moesten blijven