Skyrim sneak logic | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Er zijn veel aspecten van games slachtoffer van meme’s en andere grappen. De gezichten van NPC’s uit Assassin’s Creed bijvoorbeeld. Ook de oplettendheid van bewakers uit The Elder Scrolls kan op het nodige hoongelach rekenen. Steek iemand neer voor hun gezicht, verdwijn in de schaduw, en er is niks aan de hand!

De mannen van Nukazooka staan al bekend om hun supertoffe video’s en hebben al vaker de hoofdrol gespeeld in lunchtips, en ook ditmaal weten ze zichzelf weer te overtreffen!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Seven Nation Army met enkel Battlefield 1-geluiden

Eet smakelijk!

  1.   
    JaslanNL's avatar

    Haha heel herkenbaar. En niet alleen voor de TES serie, maar een boel games hebben die prachtige logica. Gotta love it.