Gerucht: Beyond Good and Evil 2 wordt één jaar Switch-exclusief

Als we de inmiddels beruchte Laura Kate Dale, bekend om haar lekken rondom spellen in ontwikkeling, mogen geloven wordt Beyond Good and Evil 2 het eerste jaar na release een Nintendo Switch exclusieve game. Ubisoft heeft officieel nog niets aangekondigd rond de game, maar volgens Dale komen er zowel een fysieke als digitale uitgave voor het spel dat onder de codenaam ‘Odyssey’ in ontwikkeling zou zijn.

Uiteindelijk zal volgens Laura Beyond Good and Evil 2 ook voor PlayStation 4, Xbox One en pc uit komen maar wel alleen digitaal vanwege de exclusieve Switch periode. Tot slot zou Ubisoft een teaser trailer klaar hebben staan die volgende week bij Nintendo’s grote Switch-evenement getoond wordt. Laura Kate Dale heeft in het verleden al eens eerder uitspraken over spellen in ontwikkeling gedaan die waar bleken te zijn, maar dit blijft natuurlijk allemaal een gerucht totdat het bewezen is.

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Ah ja een jaartje meer of minder maakt nu ook niet meer uit lol.

 2.   
  3333/3333's avatar

  Beyond Good & Evil is een van mijn favoriete games aller tijden, maar eerlijk gezegd zit ik anno 2017 niet meer te wachten op een vervolg. Zeker ook omdat Ubisoft sinds de eerste Assassins Creed een bepaalde weg in is geslagen die me absoluut niet bevalt.

 3.   
  kiesmaarwa's avatar

  Ik regel de hooivorken, wie fixt de fakkels?