Razer Kraken Pro V2 nu ook in groene en witte variant te verkrijgen

In september werd de vernieuwde en verbeterde Kraken V2-headsetreeks van Razer alweer aangekondigd en inmiddels is dit nieuwe vlaggenschip ook in meervoud langsgekomen en behandeld op GamersNET. Maar nu komt de Amerikaanse fabrikant alweer op de proppen met alternatieve versies van de Razer Kraken Pro V2. Naast de standaard, zwarte uitvoering, zijn nu ook witte en Razer-groene varianten beschikbaar.


We beschreven de gloednieuwe koptelefoon al in de Razer Kraken Pro V2 review en later ook nog eens in beeldende vorm met een aflevering van GamersNET Gear. En ja, deze klaarblijkelijk verbeterde Kraken beviel ons zeker, al helemaal met het oog op de relatief betaalbare richtprijs.

Vooral het strakke design en het comfort van de tweede generatie Kraken beviel ons goed, maar de hevig verbeterde audiokwaliteit bleek de grootste pijler. De originele Kraken-headset was uitgesproken in design, maar miste wat tact op het technische vlak. Dat werd destijds echter goedgemaakt met een flinke handvol uiteenlopende en unieke kleuren, die nu blijkbaar ook weer in opkomst zijn voor de vernieuwde tweede versie.


De nieuwe varianten van de Razer Kraken Pro V2 zijn per direct te koop op Razers officiële webshop. De witte en groene versies gaan, net als het originele zwarte broertje, op de kop voor 89.99 euro.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  door de kleur lijkt hij wel ineens een stuk minder lomp IMO

 2.   
  RachidXD's avatar

  Die witte ziet er leuk uit. Past goed bij mijn andere collectie headsets.

 3.   
  Tom's avatar

  CHILLOZZ schreef, "door de kleur lijkt hij wel ineens een stuk minder lomp IMO"

  Met de witte tint kan ik dat nog ergens begrijpen, maar in het groen wordt het ding er alleen maar lomper op, naar mijn idee. Zwart of wit heeft nog enigszins de kans een beetje op te gaan in je outfit of omgeving, dat groene is juist gemaakt om oog in het oog te springen.

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  Tom schreef, "

  ”CHILLOZZ” schreef, "door de kleur lijkt hij wel ineens een stuk minder lomp IMO"

  Met de witte tint kan ik dat nog ergens begrijpen, maar in het groen wordt het ding er alleen maar lomper op, naar mijn idee. Zwart of wit heeft nog enigszins de kans een beetje op te gaan in je outfit of omgeving, dat groene is juist gemaakt om oog in het oog te springen. "

  Sja hoewel ik echt super fan van kleur groen ben, Vind ik het bij deze headset idd ook niet echt mooi.
  De groene tint ansich wel, Maar het is IMO een beetje to much.
  Meer zwart en een beetje ”beschaafd” groen erin is mooi

 5.   
  Batman360x's avatar

  Maakt toch niet uit welke kleur die heeft … je hebt het toch op je hoofd en ziet het ‘zelf’ niet 😆