Elite Dangerous, The Division en Watch Dogs 2 voor spotprijsjes op Xbox One

Op deze laatste dag van het jaar knalt de Xbox Live Countdown Sale keihard door. Enkel vandaag kunnen Gold-leden Elite Dangerous tegen de helft van de originele prijs downloaden. Ook de Season Pass is met eenzelfde korting verkrijgbaar.

Verder heeft Microsoft een aantal aantrekkelijke Weekly Deals, die duren tot 9 januari. Wat te denken van The Division voor 25 euro of Middle-earth: Shadow of Mordor voor 11 euro? Ook het recentelijk verschenen Watch Dogs 2 is met een prijskaartje van 41,99 euro aantrekkelijk.

Verder zijn er enkele goede deals voor backwards compatible Xbox 360-games. Zo zijn Dungeon Siege III, Hitman: Absolution en The Witcher 2 alle drie met 75 procent korting te verkrijgen. Check de Major Nelson blog voor een overzicht van alle deals!

 1.   
  Downzilla's avatar

  42 euro is niet echt een spotprijsje, evenals 25 euro.

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Is elite dangerous de prijs waard? Iemand ervaring mee?

 3.   
  spacebuster's avatar

  Hitman Absolution helaas (nog) niet backwards compartible

 4.   
  Jerry97's avatar

  Elite dangerous is het zeker waard als je het universum interessant vind. Je moet alleen wel berijd zijn om uren bezig te zijn, want de map is echt huge. Van de ene kant naar de andere kant van de map kan zomaar een paar honderd uur duren. en er zijn genoeg verschillende dingen die je kan doen.

 5.   
  Papachico's avatar

  Downzilla schreef, "42 euro is niet echt een spotprijsje, evenals 25 euro."

  Hier ben ik t ook wel over eens. In de meeste winkels zijn dit inmiddels normale prijzen betreft de genoemde games 🙂