Fan van Kojima? Koop dit standbeeld

Nadat Kojima vertrok bij Konami, besloot hij zijn eigen ontwikkelstudio op te richten: Kojima Productions. Deze studio heeft met ‘Ludens’ zijn eigen mascotte en speciaal voor zijn grootste (en rijkste) fans, onthulde Kojima een standbeeld van dit icoon.

In samenwerking met Sideshow Collectibles produceert Kojima Productions een standbeeld van Ludens. Dit half-scale replica is ruim anderhalve meter hoog en heeft werkende LED-lichtjes in de helm. Er worden slechts 150 van deze beelden geproduceerd en ieder beeld wordt met de hand gesigneerd door Hideo Kojma.

Je kunt Ludens pre-orderen via Sideshow voor 1999,99 dollar exclusief verzend- en invoerkosten. Het beeld wordt tussen januari en maart 2018 verstuurd.

 1.   
  kiesmaarwa's avatar

  Als je dan toch zoiets groots maakt, maak er dan gewoon een lifesize pak van… dan kun je het teminste nog aan naar je werk

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Hij is wel erg vet, even kijken hoeveel er op mijn spaarrekening staat….

 3.   
  Amaraldane's avatar

  Ik denk dat als je dat als een Europeaan koopt dat je nog een duizend euro extra gaat kunnen ophoesten aan belastingen. Maar het beeldje ziet er best wel cool uit tbh

 4.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Goed voornemen voor 2017: de afbeeldingen glitch in de app updaten!