Plannen Resident Evil 7: Biohazard DLC gevonden in files van demo

Games op pc zijn fijn, want je kunt in de files snuffelen voor toekomstige plannen van de ontwikkelaar, zo ook voor DLC van Resident Evil 7: Biohazard. De demo van de horrorgame, Beginning Hour, gaf pc-gamers vrij spel in de bestanden te duiken, op zoek naar de diepste geheimen die Capcom verborgen houdt.

In de files van de Resident Evil 7: Biohazard-demo is informatie gevonden over vier mogelijke DLC-pakketten. Zo zou het eerste pakket een hoofdstuk zijn dat vooral puzzels bevat, het tweede zou iets met een kaartspel te maken hebben, de derde DLC zou een survival modus zijn met tal van waves en de laatste downloadable content is een nieuw hoofdstuk met drie verschillende eindes.

Capcom is nog stil omtrent de gevonden bestanden, maar we komen er ongetwijfeld binnenkort achter. Resident Evil 7: Biohazard verschijnt op 24 januari 2017 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  gamerfriend01's avatar

  Zolang de DLC er niet uitgeknipt is vind ik het ok.

 2.   
  Eon's avatar

  Vet! Wordt volgens mij een topgame!

  Persoonlijk groot voorstander van het hele DLC principe. Momenteel lekker bezig met bijvoorbeeld Xenoverse 2 en daar is onlangs een DLC toegevoegd en er zullen er nog enkele bij komen. Hierdoor blijf ik de game spelen en kijk ik uit naar toekomstige uitbreidingen.