Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

2016 het jaar van de mobiele games? | Hot Koffie Show

Is 2016 het doorbraakjaar voor mobiele games? Volgens Marcel wel! Peter is het daar niet mee eens en ziet bovendien gevaren voor “grote” games. De discussie wordt fel in deze nieuwe Hot Koffie Show!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  mobile gaming…. mehhhh

  mensen die dr plezier aan hebben fijn laten spelen. Zijn vaak van die spelletjes die wel te doen zijn als je ergens moet wachten om dus de tijd te doden. dan is t wel leuk. Maar om thuis of elders continu op je telefoontje te staren… mehhh… Niet mijn ding.

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Geef mij liever een handheld met goede games hoor.

 3.   
  mheiden21's avatar

  Eens met Peter, games gemaakt voor mobiel zullen altijd simpel blijven omdat mensen dit moeten kunnen spelen terwijl ze onderweg zijn. Het zullen nooit pc of console versies evenaren. Het zullen nooit triple A games kunnen worden. Als Nintendo ook maar enigzins doorkrijgt dat ze met simpele games voor mobiel meer geld verdienen kan je dag zeggen tegen de DS en opvolgers.

 4.   
  NietNickMeneer's avatar

  Marcel in de hkc? Leuk

 5.   
  NietNickMeneer's avatar

  ,*

 6.   
  mattioza's avatar

  Zoals ik al zei onder artikel van Mario Run. Het zal vermoedelijk wel het einde worden voor de 3DS, zeker omdat de switch ook een deeltje handheld zal zijn waardoor je een zwaardere game ook relatief mobiel gaat kunnen spelen. Voor de andere platformen zie ik het niet echt een gevaar vormen.

  Stelling: Games die lange(re) periode in Early Access zitten, hebben doorgaans hun populaire hoogtepunt bereikt nog voor de game officieel uitkomt + het is geldklopperij, gezien de game doorgaans meer dan een jaar in een soort beta fase zit en je toch het volledige bedrag van in de start moet betalen.

 7.   
  3333/3333's avatar

  Stelling:

  Uitgevers van consolegames moeten nadrukkelijker de ondersteunde resoluties én de bijbehorende target framerate op de boxart van hun games vermelden.

 8.   
  gamerfriend01's avatar

  Stelling: 1) Sony kondigt zijn exclusieve games te vroeg aan. 2)Veel games gaan 2017 niet halen qua release date.