Maak je eigen Wrench-masker uit Watch Dogs 2 | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Ben je over het verloop van Watch Dogs 2 stiekem toch een beetje fan geworden van de sociaal ongemakkelijke Wrench? Dan doe je er goed aan deze nerd eer aan te doen met je eigen, LED-verlichte masker van het zijkarakter. YouTube-kanaal G3AR knutselde zelf een high-tech stukje gezichtsbekleding in zijn stijl, en de bijbehorende video toont zelfs hoe je dat zelf zoal kunt flikken…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Chewbecca zingt Stille Nacht

Eet smakelijk!

  1.   
    Tom's avatar

    Met speciale dank voor de tip van Bramuige, via onze Discord-server!