Scuf Gaming komt met extra componenten voor Xbox Elite Controller

Sinds de verschijning van de officiële Xbox Elite Controller vragen veel Xbox-gamers zich af: ga ik voor een officiële en elitaire gamepad van Microsoft zelf, of vertrouw ik de expertise van bedrijven als Scuf, die al jaren dit soort controllers op de markt zetten? Geen zorgen, binnenkort kun je genieten van allebei de producten, tegelijkertijd.

Recentelijk kondigde Scuf Gaming namelijk aan zelf op de proppen te komen met de magnetische componenten voor de Xbox Elite Controller. Microsoft levert hier al een aantal verschillende van mee in het complete pakket van circa honderdvijftig ballen, maar Scuf komt nu ook met alternatieven. Speciale D-pads, extra grip voor de palmsteunen en uiteraard verschillende extra trekkers voor aan de achterzijde.


Niet alle nieuw aangekondigde producten zijn meteen leverbaar vanaf de officiële Scuf website, al kunnen we wel direct rekenen op richtprijzen die van Scuf gewend zijn. Een D-pad en vier trekkers kosten je al snel 39.95 dollar, een aantal speciale thumbsticks van Scuf gaan over de kop voor 29.95 dollar.

Meteen een dergelijk setje scoren voor je Xbox Elite Controller? Via de Scuf webshop voor Xbox-accessoires zijn al een aantal van de nieuwe thumbsticks en trekkers te bestellen. Zou jij je elitaire controller ermee uit willen rusten?

 1.   
  Tom's avatar

  Shoutout voor mheiden21 die doorkwam met de nieuwstip op onze Discord! 🙂

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Zijn er hier mensen met een scuf? Ben wel benieuwd naar de meningen.

 3.   
  StaRific's avatar

  Bram, ik heb een SCUF. Meerdere zelf. Ik ben zeer tevreden over hoe het voelt en de mogelijkheden die de controllers hebben. Daarentegen heb ik wel elke keer problemen met de extra paddles op mijn PS4 scuf controller. Ze breken redelijk snel of als ik hem indruk lijkt het soms niet te werken. Kan zijn dat ik steeds een van die slechte controller hebt.