Star Wars: Battlefront’s Rogue One DLC barst van de bugs

Alles leek Star Wars: Battlefront zo voor de wind te gaan: toffe DLC met veel maps en Heroes, een leuke tie-in met de films, en een ongelooflijke vette VR-missie. Toch blijkt niet alles koek en ei. De nieuwe uitbreiding, Rogue One: Scarif, kan rekenen op kritiek. Enerzijds zou de uitbreiding de nieuwe film spoilen, anderzijds blijkt het vol bugs te zitten.

In het ergste geval werd bezitters van de Season Pass hun toegang tot alle voorgaande DLC ontzegt. Anderen zeggen dat Hutt Contracts van de medische droid niet unlocked kunnen worden, dat kills met de Sonic Imploder niet geregistreerd worden, challenges resetten of niet reageren, en dat de U-Wing in Infiltration op 10.000 meter afstand blijft, waardoor een ronde nooit voltooid kan worden.

In een reactie zegt EA hard bezig te zijn de bugs uit te roeien, en geeft vooralsnog een heruitgegeven licentie de schuld. Problemen lijkt zich niet te beperken tot een enkel platform, omdat vrijwel alle problemen op alle platformen worden gemeld.

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Ik heb er nog weinig last van gehad, en dat dit de film zou spoilen vind ik echt enorm overdreven. De trailer van de film zegt nog meer.

  2.   
    Batman360x's avatar

    Weeral mooie reclame is dat… 😕