Content update Mafia 3 brengt o.a. aanpasbare wagens

2K’s jaren ’70-game Mafia 3 begon veelbelovend: mooie stad, tof concept en heerlijke muziek. Toch kwam vrijwel elke gamer na een paar uur tot dezelfde conclusie: dat het toch wel erg repetitief wordt. Wat overigens niet te zeggen is, is dat de ontwikkelaars na het verschijnen van de game inkakten. Eerder verschenen al de Golden Gun en de Judge, Jury & Executioner DLC’s, en nu is daar de Custom Rides and Racing, die precies brengt wat de titel doet verwachten.

Het was volgens 2K een grote wens van veel fans om Lincoln’s tien wagens te kunnen aanpassen. Tien? Ja, tien! In de basisgame zijn zes auto’s te verdienen, drie komen er uit de Family Kick-Back-uitbreiding, en de tiende is te verdienen door elke race als eerste de finish te passeren.

Met Custom Rides and Racing zijn er in totaal negen filialen van Big Rick’s Garage verschenen in New Bordeaux. Daar is het mogelijk om je auto’s volledig naar je eigen smaak te pimpen door verschillende spoilers, uitlaten, wielen en andere onderdelen van je auto te vervangen. De uitbreiding biedt vijftig unieke aanpasmogelijkheden.

De aanpassingen zijn echter niet vanaf het begin beschikbaar…

…maar speel je vrij door races te winnen! In totaal zijn er twaalf races te vinden door New Bordeaux: zes punt-tot-punt races, en zes circuitraces. Waar de races te vinden zijn is te zien op je map, en ze zijn beschikbaar na de eerste sit-down met je drie luitenanten.

Per gewonnen race verzamel je nieuwe onderdelen om auto’s mee te pimpen en andere prijzen. Win je als een heuse Max Verstappen alle twaalf de races? Dan kan je rekenen op je tiende persoonlijke wagen: de Griffin Marauder!

Naast de races en tune-garages voegt de update ook een drietal nieuwe outfits toe, en krijgen spelers die hun My2K-account koppelen aan Mafia 3 de outfit ‘The Classico’ en de custom revolver ‘Il Duca’.

Blaast de gratis update nieuw leven in New Bordeaux? Laat het weten!

  1.   
    madda's avatar

    Leuk, ga deze game van het weekend eens beginnen 8)