’12 Days of FUTmas’ brengt gratis items naar FIFA 17 Ultimate Team

Niet alleen Rockstar strooit met kerstcadeautjes, ook EA geeft spelers presentjes tijdens de feestdagen. Tijdens de ’12 Days of FUTmas’ krijgen spelers elke dag een gratis item, waarvan de eerste een tof kerstshirt was.

Tijdens FUTmas zijn er tijdelijke Squad Building Challenges, mystery packs en worden restricties op teams verwijderd van Daily Tournaments en Weekend League-kwalificatiewedstrijden. Daarnaast zijn er uiteraard de gratis items, die aan je account worden toegevoegd wanneer je inlogt.

Vooral de nieuwe Squad Building Challenges bieden een aantal toffe spelers. Christian Benteke met een 84-rating en een Daniele De Rossi met een 85-rating kunnen aardige toevoegingen zijn aan je team. Elke dag komen er drie nieuwe Challenges bij met aanzienlijke betere beloningen dan de reguliere Challenges. Tijd om je slag te slaan dus! Een toffe Easter Eggs is dat de rugnummers van spelers die verkrijgbaar zijn via de Squad Building Challenges corresponderen met de dag. Zo zijn er vandaag, 21 december, uitsluitend spelers te verkrijgen die in het echt rugnummer 21 dragen!

Megapacks zijn met 45.000 coins behoorlijk duur, maar bevatten daarentegen wel zes speciale items. Te duur? Tijdens de kerstdagen, van 25 tot en met 27 december zijn de speciale pakketen ook via de Squad Building Challenges te verkrijgen.

Tot slot biedt ook de Web App presentjes. Weliswaar niet zo tof als unieke shirts en items, maar coins en pakketjes zijn bij elke FUT-speler welkom. Ook hier geldt dat elke dag een nieuw cadeautje klaarstaat.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren