Rockstar strooit met kerstcadeautjes in GTA Online

Kerst komt een paar dagen te vroeg in Los Santos! De wereld van GTA Online kent, net als voorgaande jaren, een flink pak sneeuw op sommige momenten in de komende dagen. Met Festive Surprise 2016 heeft Rockstar zichzelf overtroffen: spelers krijgen tal van cadeautjes, en de update brengt onder andere nieuwe kleding en een nieuw voertuig.

De update brengt al het goede van de voorgaande Festive Surprises terug: de kerstman-outfit, toffe maskers en een aardig pak sneeuw in de straten van Los Santos, maar ook gloednieuwe item als kersttruien en -hoofddeksels. Het mooiste van alles is dat deze items compleet gratis aan je inventory toe te voegen zijn tot 9 januari!

Daarnaast biedt Festive Surprise 2016 je ook de kans een ster te worden. Letterlijk. In de winkels zijn lichtgevende, kleurrijke bodysuits beschikbaar, waarmee je je helemaal de blits kan maken in de standen glow, pulse of flash. Meer van de knallende actie? De Firework Launcher ligt weer in de schappen van Ammu-Nation, waarmee je vlammend het virtuele nieuwe jaar in kan.

Uit de stal van Benny’s Original Motor Works komt de volledig aanpasbare Nero. Gaaf design, veel mogelijkheden: de ideale bolide! Hou Benny’s in de gaten, de garage wil tijdens de feestdagen meer speciale voertuigen toevoegen, als onderdeel van de Import/Export-update.

Log voor 2 januari in op GTA Online, en je ontvangt deze kekke Bold Pinstripe Smoking Jacket and Pajamas. Waan je als een echt Hugh Hefner door Los Santos!

Zit je krap bij kas? Dan kan de #FESTIVESURPRISE2016 SNAPMATIC CONTEST de uitkomst bieden! Maak hippe, grappige of toffe foto’s van je kerstavonturen of nieuwe outfits, en deel ze via de Social Clubs onder de hashtag #FESTIVESURPRISE2016 om kans te maken op een miljoen GTA-dollars. Meedoen kan tot 2 januari 2017.

Tijdens de feestdagen zijn er uiteraard ook genoeg GTA-dollars en RP te verdienen. De nieuwe Adversary Mode Turf Wars kent dubbele inkomsten en RP. Waar geef je die zuurverdiende centen aan uit? Juist, luxe! Onderstaande wapens, voertuigen en onroerend goed zijn tot 2 januari met 25% korting binnen te halen.

Vehicles: Enus Super Diamond, Nagasaki Shotaro, Resprays and Neons
Air Travel: Buckingham Nimbus and Volatus
Real Estate: Eclipse Towers Penthouses, Stilt Houses and High End Apartment Interiors
Ammu-Nation: Compact Grenade Launcher, Sweeper Shotgun, Mini SMG and Compact Rifle

Tot slot is daar de nieuwste Stunt Race die Premium is geworden: Plummet! Tot 2 januari kan je via het startpunt op Legion Square of via de Quick Job App meedoen voor dikke geldprijzen wanneer je bij de top drie eindigt. Ongeacht of je een podiumplaats haalt of niet, je krijgt driedubbele RP voor het meedoen aan de race!

Een flink pak aan kortingen en gratis spul, dachten wij zo! Doet deze update je terugkeren naar het Winter Wonderland dat Los Santos heet? Of heb je ondertussen een andere game opgepakt? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  op de een of andere vage manier is mijn geldkluis bij mn CEO gebouw ineens weg….
  Mn wapenkluis heb ik nog wel.

  Ik weet zeker dat ik ze beide had.
  stabiliteits problemen hebben ze nog steeds… [ps4]
  Jammer dat rockstar zo druk bezig is met alleen maar dingen uit te brengen voor veels te veel geld zodat mensen sharkcards kopen.

  Want het systeem zou zoveel beter moeten. en nieuwe missies normale missies zou ook eens een keer wenselijk zijn. Mja daar maken ze geen geld mee dus dat laten ze dan maar links liggen ???