Pokémon shitpost | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het jaar komt bijna ten einde en als er naast alle drama rondom Trump of alle terroristische wandaden één ding kenmerkend voor 2016 is dan is het de shitpost wel. Dit jaar kent meer domme memes dan elk voorgaande jaar en ook al zit daar ontzettend veel troep tussen valt er soms wel iets te lachen. Zet je verstand op nul en sluit het jaar af met een domme Pokémon shitpost-meme (wow…). Nu maar hopen dat het nieuwe jaar een beter jaar voor memes wordt.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Dit is Overwatch kort door de bocht

Eet smakelijk!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren