Patch tweede seizoen Street Fighter 5 vandaag beschikbaar

Vandaag krijgt Street Fighter 5 een grote patch voor de start van het tweede seizoen. In een gigantische patch-note laat Capcom per pdf weten wat er precies verandert door de patch. Pak alvast koffie, want hij is 92 pagina’s groot!

Naast alle mechanische veranderingen zoals het strenger aanpakken van ragequiters brengt de patch een bundel aan nieuwe outfits met zich mee zoals de speciale Kerst-kleding voor de straatvechters Juri-Han, Zangief, Laura, Mika, Ken en Karen. Naast nieuwe kloffies krijgt het New York-level een feestelijk tintje. Alle “Holiday content” is maar tijdelijk beschikbaar in de winkel, dus je hebt tot 17 januari.

Verder krijgen Ryu en Chun-Li nog een speciale B-Boy en B-Girl outfit en komen er Nostalgia costumes beschikbaar. De content waar de meeste spelers op zitten te wachten is het personage Akuma die ook zijn opmars maakt in de patch samen met zijn verhaallijn. In 2017 krijgt het spel nog vijf meer personages die allemaal bij de tweede season pass inbegrepen zitten, maar met de Fight Money-valuta in het spel kun je ze ook ontgrendelen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren