Dit is Overwatch, kort door de bocht | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wie niet onder een steen geleefd heeft, heeft ongetwijfeld iets meegekregen van Overwatch, de nieuwste hit van ontwikkelstudio Blizzard. Intense, team-based schietgevechten, met nog flink wat potentie voor bakken met achterliggend verhaal.

Allemaal leuk en aardig, maar wat is Overwatch nu echt voor een spelletje? Cartoonist annex YouTuber JelloApocalypse legt het haarfijn uit in deze satirische stripfilm:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Nieuwe nepgeneratie aan Pokémon kan zo maar werkelijkheid worden

Eet smakelijk!

  1.   
    madda's avatar

    Hahaha MC Hammer 😆 😆