Nieuwe nepgeneratie aan Pokémon kan zo maar werkelijkheid worden | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Hoe kom je na zo veel generaties nog aan interessante en verwonderende Pokémon? Zij het voor Pokémon Sun & Moon of het mobiele Pokémon Go? De games blijven komen, maar op een gegeven moment lijkt de inspiratie voor nieuwe monstertjes toch een beetje vergaan.

Niet als het aan striptekenaar Deathbulge, die in zijn laatste creatie even feilloos een handvol nieuwe Pokémon schetst. Enerzijds erg vergezocht, maar als je er even over nadenkt, zou het niemand verbazen als Nintendo in een volgende iteratie hiermee op de proppen komt. Welke zou jij het liefst willen vangen?


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Man bouwt real-life AT-ACT

Eet smakelijk!

  1.   
    JaslanNL's avatar

    De verveling van sommige mensen bied geweldige fantasie 😀
    En voor ’t vangen? Bodosomo