Daniël en Tom praten over hypes en spammen het soundboard! | GamersNET Radio #343


De uitloop-heren Daniël en Tom zitten weer aan tafel! In aflevering #343 van GamersNET RADIO bespreken de Baard en Brabo de afgelopen week in games, maar testen ze ook een nieuw speeltje uit. Onze Launchpad Mini begint langzaamaan gevuld te raken, en dat vraagt om een milde spamsessie met de effecten die we hebben.

De week stond verder in het teken van The Last of Us 2 theorieën, flinke impact met Uncharted 4 updates en zelfs wat commotie over het internetbeleid in For Honor. Dat alles (en meer) wordt zoal besproken in deze kersverse podcast.

Daarnaast wijden de heren uit over nieuwe videoformats en een (in vergelijking met de hype) toch tegenvallende game, wat meer dan eens tot uitlopen leidt. Inmiddels verwachten we niet anders meer van die twee sukkels.

[radio]

Luister hier naar Aflevering #343 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot twee weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren