Nieuwe DLC voor COD: Black Ops 3 in 2017?

Call of Duty: Infinite Warfare is niet het succes waar Activision op had gehoopt. Hoewel de uitgever geen verkoopcijfers bekend wil maken, gaan er hardnekkige geruchten dat de game aan de kassa’s aanzienlijk slechter presteert dan zijn voorgangers. Ook fans zijn ontevreden en een deel ervan heeft zelfs besloten terug te keren naar Black Ops 3.

Mogelijk is dit de reden waarom Activision in 2017 nieuwe content zal blijven uitbrengen voor Black Ops 3. Althans, dat stelden Jason Blundell en Dan Bunting van ontwikkelaar Treyarch in een recente Facebook-livestream. Het duo maakte echter niet duidelijk wat we precies moeten verstaan onder “content”. Gaat het hier om patches met verbeteringen, of compleet nieuwe maps en modi? Het laatste lijkt het geval te zijn, want de mannen deden erg geheimzinnig. “I am afraid I can’t say anything right now,” aldus Bunting.

Bunting kon wel bevestigen dat de Zombies-modus volgende week een nieuwe feature genaamd “Newton’s Coobkook” krijgt. Buiten dat houdt Treyarch de lippen stijf op elkaar, dus waarschijnlijk moeten we nog tot volgend jaar wachten op meer informatie.

 1.   
  PaNNa's avatar

  Ben zelfs nooit over gegaan naar IW, heb het altijd gezegd dat ze dit jaar zullen falen. Heb ook altijd gedacht dat BO3 langer zou meegaan dan 1 jaar, velen dachten van niet. Ook daar haal ik weer mijn gelijk tegenover sommigen.

 2.   
  dandanna's avatar

  Is het nog mogelijk om DLC als Eisendrache nog ergens aan te schaffen? Gaat mij voornamelijk om de Zombie modus en de uitbreidingen daarop.

 3.   
  sjaak19832015's avatar

  PaNNa schreef, "Ben zelfs nooit over gegaan naar IW, heb het altijd gezegd dat ze dit jaar zullen falen. Heb ook altijd gedacht dat BO3 langer zou meegaan dan 1 jaar, velen dachten van niet. Ook daar haal ik weer mijn gelijk tegenover sommigen."

  Goh ja maar daar hoef je ook niet hoogbegaafd voor te zijn lol. Zelfs gamers als ik (die totaal niet geprikkeld worden door die massa online shooters) wisten al dat die verkopen van IW voor 90 procent zou komen door Modern Warfare Remaster.

 4.   
  Papachico's avatar

  Dat Activision hoopte op een succes met IW is al lachwekkend genoeg voor mij 😆

 5.   
  Bram_M99's avatar

  Lijkt me tof!

 6.   
  NietNickMeneer's avatar

  Zou wel tof zijn, ik ben niet meer zoon grote cod fan maar vind het af en toe wel leuk om te spelen. Als ik een keer een potje cod doe is het atm ook bo3 ipv iw of mwr

 7.   
  Batman360x's avatar

  Ik pas … net de nieuwe getest … wat een ‘kampgedoe’ gasten daar … 😡

 8.   
  PaNNa's avatar

  Het gaat me niet om IW eigenlijk, maar gewoon de manier waarop ze een welgemeende “fuck you” naar de PC community gooien. Komaan geen VAC-systeem voor cheaters? Slechte optimalisatie en dan over de game zelf nog maar te zwijgen..

 9.   
  JaslanNL's avatar

  Blijf het een topgame vinden voor 4 man couch co-op of met 2 x-dozen naast elkaar en dan 2/2 player. Alle extra content is welkom.