Wordt Terry Crews de stem van Overwatch nieuwe Hero Doomfist?

Hoewel we de shooter al bij launch met open armen ontvingen (zoals te lezen in onze Overwatch review), is Blizzard nog steeds niet klaar met het verslavend schietspelletje. Seasonal Events worden steevast uitgerold en er zijn nog altijd een boel nieuwe Heroes om in de game te implementeren. Een van de helden die sowieso nog op de planning staat, is de brute kracht ‘Doomfist’.

En wie past er nu beter bij een theatrale spierbundel als Doomfist, dan iemand die we in het echte leven ook kennen als een dergelijke persoonlijkheid? Daarom is het ook aardig relevant dat fervent gamer én steracteur Terry Crews zich gisteravond ineens liet zien op de Blizzard Campus.


Terran Gregory, cinematic project director voor World of Warcraft, tweette gisteren een foto van Crews in de Blizzard werkomgeving. Zeer toevallig, aangezien er nog weinig bekend is over de aanstormende held Doomfist, maar de Overwatch community meer dan eens Terry Crews aandroeg als potentiële stemacteur. Blizzard houdt voorlopig diens mondje gesnoerd, maar we mogen hopen.

Terry Crews is vooral bekend van bizar uitbundige verschijningen in de Old Spice reclames, maar later ook zijn flinke rollen in onder meer The Expendables-films en comedyserie Brooklyn Nine-Nine. Als stemacteur heeft hij bovendien ook ervaring, met onder meer animatieseries als American Dad. Daarnaast heeft Terry Crews meer spieren in zijn oren, dan jij in je hele lichaam. No offense.

Crews beweert al langer een fanatieke gamer te zijn, maar heeft zich de afgelopen tijd ook verdiept in de wondere wereld van pc-gaming. Op een E3-bekendheidsevenement van Battlefield 1 pleitte hij nog voor muis en toetsenbord over een controller. Ook bouwde tech-YouTuber JayzTwoCents samen met de acteur een gaming computer voor hem, waar de spierbundel flink over heeft lopen ‘geeken’ in de bijbehorende video.

Is Terry Crews daarmee de aangewezen persoon om de in-game celebrity van Doomfist te mogen vertolken? Wij hopen stiekem ergens van wel, maar de tijd zal het ons moeten leren.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren