Torment: Tides of Numenera komt uit op 28 februari; nu te pre-orderen

Torment: Tides of Numenera, de spirituele opvolger van Planescape: Torment, is voorzien van een releasedatum: 28 februari 2017. Tegelijkertijd heeft ontwikkelaar inXile de Day One Edition en Collector’s Edition aangekondigd. De game is nu dan ook te pre-orderen voor mensen die de Kickstarter-campagne niet hebben gesteund.

De Day One Edition bevat naast de game ook de soundtrack op een cd, een gedrukte kaart van de wereld, een digitale Traveler’s Guide en het in-game item Mindforged Synthsteel Plating. De schijfjes worden geleverd in een exclusieve steelbook.

Uiteraard mogen we aannemen dat de duurdere Collector’s Edition hetzelfde bevat als de Day One Edition, plus wat extraatjes. Zo bevat de duurste editie van Torment: Tides of Numenera ook een artbook van tachtig pagina’s en een fysieke versie van de Traveler’s Guide. Het toppunt van deze speciale uitgave is wellicht echter een beeldje van de First Castoff. Ten slotte bevat de Collector’s Edition een sleutelhanger van de Tidal Talisman.

Check hieronder de aankondigingstrailer voor de Collector’s Edition.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren