Hint Neil Druckmann naar een zwangere Ellie?

Eerder hadden we al een aantal theorieën over The Last of Us: Part 2 naar aanleiding van de aankondigingstrailer. Daarin hadden we het onder andere over de mogelijkheid van een zwangere Ellie.

Nu lijkt het erop dat aanhangers van die theorie een flinke hint meekrijgen van Neil Druckmann, creative director van Naughty Dog. De ontwikkelaar plaatste namelijk een onschuldige tweet waarin het zei blij te zijn dat het nummer dat onder de trailer van The Last of Us 2 te horen was op nummer 1 staat in Spotify’s Global Viral Chart.

Druckmann antwoordde daarop met drie woorden: The Ellie Bump. Een antwoord dat meer vragen oproept dan het misschien niet eens probeerde te beantwoorden. Gaan we dan echt een zwangere Ellie krijgen in het nieuwe deel? Of heeft Ellie zich gewoon hard stoten en heeft ze een flinke bult op haar voorhoofd? Of is het simpelweg een snoepje richting de complottheoristen over iets wat toch niet gaat gebeuren?

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Mischien was Ellie al zwanger, en hebben de Fireflys haar kind afgepakt zodat ze door konden gaan met het vinden van een cure voor de mensheid…. Of een iets wat donkerder theory, het kind is al dood door de Fireflys of door…(???)

  Als dat idd geen reden is voor harde wraak en enorme haat (wat nu gaat zijn in TLOU Part 2) weet ik het ook niet.

 2.   
  Thijs.'s avatar

  Als ze nou eens der benen dichthoud…. sjonge jonge

 3.   
  Daniel Z's avatar

  De originele tweet was van Naughty Dog zelf, die Druckmann met zijn eigen account ‘bumpte’. Het kan zo simpel gedacht worden, anderzijds worden games in andere games onthuld of zelfs via posters die je kunt aanschaffen – tonen is de beste vermomming in dit geval. We gaan het zien, de ontwikkelaar heeft zoals gezegd wel vaker zulke capriolen uitgehaald.

 4.   
  Moodey's avatar

  Sws zombiebaby in maag confirmed

 5.   
  Bosnegert's avatar

  hmm aangezien het om haat draait denk ik een steenpuist. zijn ook gare tracks over gemaakt

 6.   
  Downzilla's avatar

  Misschien dat de game gaat over abortusrechten van vrouwen in de apocalypse als statement en bespiegeling op de huidige maatschappij.

 7.   
  MaTriXX's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Mischien was Ellie al zwanger, en hebben de Fireflys haar kind afgepakt zodat ze door konden gaan met het vinden van een cure voor de mensheid…. Of een iets wat donkerder theory, het kind is al dood door de Fireflys of door…(???)
  Als dat idd geen reden is voor harde wraak en enorme haat (wat nu gaat zijn in TLOU Part 2) weet ik het ook niet."

  Klinkt aannemelijk, zat hier zelf ook aan te denken.