Tweede testfase van For Honor loopt van 14 tot 19 december

Na een aardig succes met de For Honor closed alpha, komt Ubisoft nu op de proppen met een tweede testfase voor de middeleeuwse vechtgame. Van woensdag 14 december aanstaande (beginnend rond 15:00) tot maandag 19 december (eindigend circa 23:00) wordt een nieuwe technische testloop georganiseerd, wederom exclusief voor genodigden.

In deze tweede testfase voor For Honor wordt wederom meer inhoud van de game getoond. Of het hier gaat om volledig nieuwe modi en spelomgevingen is nog niet bekend, enkel dat het nog nooit eerder vertoond materiaal zou gaan. Dit betekent echter wel weer dat onvoorziene problemen en bugs de kop op kunnen doen, waarvoor Ubisoft dan ook begrip en de eventuele vermelding vraagt.

De uitverkorenen om mee te knokken in deze nieuwe alpha hebben inmiddels bericht gekregen van Ubisoft. Door een NDA (non-disclosure agreement) te ondertekenen, kunnen zij toegang krijgen tot de alpha en de bijbehorende fora voor feedback richting de ontwikkelaar.

  1.   
    Mattiees's avatar

    mogen jullie dit weer streamen :)?

  2.   
    Tom's avatar

    Zover ik het NDA heb begrepen, mag van deze alpha helemaal niks getoond/gestreamd/besproken worden. Dus ik ben bang van niet. Maar wie weet, wordt deze gesloten fase weer snel opgevolgd met een publieke alpha/beta, waarbij wel gestreamd mag worden.

  3.   
    Mattiees's avatar

    aah jammer, streams waren leuk.

  4.   
    Batman360x's avatar

    We weten weer wat doen 🙂

  5.   
    Daniel Z's avatar

    Ik heb helaas nog geen bericht, maar ik blijf hoop houden!

  6.   
    Sixty's avatar

    Schijnt alleen voor pc te zijn, althans als ik de For Honor Forums mag geloven. En dit is ook gewoon een alpha niet de beta

  7.   
    Tom's avatar

    Volgens mij had iedereen het ook gewoon over een alpha.