Season pass Uncharted 4: A Thief’s End binnenkort niet meer te koop

Vorige week onthulde Naughty Dog tijdens de PlayStation Experience de langverwachte singleplayer-uitbreiding voor Uncharted 4: A Thief’s End. Hoewel de Uncharted-ontwikkelaar deze uitbreiding, waarin Chloe haar terugkeer maakt, oorspronkelijk als dlc betitelde, wordt Uncharted: The Lost Legacy groter dan oorspronkelijk gepland en spreekt Naughty Dog inmiddels over een ‘expansion’.

Doordat The Lost Legacy een stuk uitgebreider zal zijn dan oorspronkelijk gepland, zal ook het prijskaartje hoger komen te liggen en dat heeft zijn weerslag op de season pass van Uncharted 4. Bij aanschaf van Uncharted 4 Digital Deluxe Edition of het Explorer’s Pack krijg je naast multiplayercontent ook The Lost Legacy, maar in deze prijs zit de grotere scope van de singleplayer-uitbreiding niet verwerkt. Het is dan ook zeer aannemelijk dat de uiteindelijke singleplayer-uitbreiding duurder zal zijn dan de season pass, die 24,99 euro kost, en dat lijkt dan ook de reden dat het Explorer’s Pack en de Digital Deluxe Edition van Uncharted 4: A Thief’s End nog maar tot 13 december te koop zijn.

Hierna zal het enkel nog mogelijk zijn om Uncharted: The Lost Legacy als digitale of fysieke standalone-game aan te schaffen. Indien je geïnteresseerd bent in The Lost Legacy én beschikt over Uncharted 4, dan lijkt het dus een goede deal om de season pass aan te schaffen. Het Explorer’s Pack geeft je dan tevens direct de beschikking over 3.200 Uncharted-punten voor de multiplayer van Uncharted 4 met een waarde van 19,99 euro:

If you picked up the Uncharted 4 Digital Deluxe Edition or the Explorer’s Pack, you’ll get The Lost Legacy as a download at launch. Both versions will only be available until December 13, so don’t miss your chance to get Uncharted 4 and The Lost Legacy at an amazing value.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Maar als je de season pass wel hebt [of nu nog koopt] dan zijn die nieuew dingen dan dus wel bij die season pass inbegrepen..?

  Daar ga ik nu wel van uit eerlijk gezegd…
  Straks dan toch maar ff kijken of ik die season pass. Heb ik heb de fysieke game, De normale dus ik verwacht van niet.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  Ik heb zojuist gekeken via laptop in de playstation store. Ik zie al nergens meer een season pass staan….

  enkel de explorer’s pack is te koop voor idd 24,99

  Het lijkt er dus op dat die season pass van 19 euro al weg gehaald is. Ik kan m in ieder geval niet meer vinden, Ook niet via de zoekfunctie. 🙁

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  De Explorer Pass is juist de 25 euro season pass die dadelijk verdwijnt.

  En die €19.00 season pass heeft nooit bestaan dus daarom was het vinden best moeilijk. 😛
  Maar ik heb er ook gebruik van gemaakt, want als de singleplayer dlc (die ik sowieso wilde kopen) duurder word dan €25 kan ik er beter meteen gebruik van maken.

 4.   
  Daniel Z's avatar

  Hmm, misschien maar aanschaffen dan. En stel dat die expansion toch 25 euro wordt, heb je met de Explorer’s Pack in ieder geval de Uncharted points erbij.

 5.   
  Leon 2.0's avatar

  Daniel Z schreef, "Hmm, misschien maar aanschaffen dan. En stel dat die expansion toch 25 euro wordt, heb je met de Explorer’s Pack in ieder geval de Uncharted points erbij."

  Precies. Denk dat ik hem ook in huis haal. Gelijk een goede reden om de multiplayer van Uncharted weer eens op te pakken. 🙂

 6.   
  Daniel Z's avatar

  Oké, ik kon het niet laten. Daarnet met drie man online ranked gedaan en die Uncharted points zijn altijd leuk om uit te geven, dus de Explorer’s Pack is aangeschaft xD.

 7.   
  CHILLOZZ's avatar

  Maar het is dan dus ook 100% zeker dat die single player DLC ook onder die season pass valt..?

  Zie het er nog wel van komen dat die daar buiten valt…
  Met de season pass kun je enkel alleen de nieuwe DLC binnen halen…. Maar kun je dan ook die andere dingen als betaalde thema’s dan gratis binnen harken of staan die er dan ook buiten. Bij een Season pass denk ik meteen dat dan alle digitale content dan gratis is verder [Ja buiten de kosten die je gemaakt hebt voor de season pass]

 8.   
  Daniel Z's avatar

  CHILLOZZ schreef, "Maar het is dan dus ook 100% zeker dat die single player DLC ook onder die season pass valt..?
  Zie het er nog wel van komen dat die daar buiten valt… "

  Dit zit er in de Explorer’s Pack:

  * Speel het allereerste singleplayer-bonushoofdstuk van Uncharted zodra het wordt uitgebracht.

  * 3.200 Uncharted™-punten die je kunt uitgeven aan wapens, upgrades en items in Uncharted™ 4: A Thief’s End Multiplayer.

  Dus ja, The Lost Chapter zit hierbij inbegrepen. En nee, thema’s zitten er niet bij.

 9.   
  CHILLOZZ's avatar

  Daniel Z schreef, "

  ”CHILLOZZ” schreef, "Maar het is dan dus ook 100% zeker dat die single player DLC ook onder die season pass valt..?
  Zie het er nog wel van komen dat die daar buiten valt… "

  Dit zit er in de Explorer’s Pack:
  * Speel het allereerste singleplayer-bonushoofdstuk van Uncharted zodra het wordt uitgebracht.
  * 3.200 Uncharted™-punten die je kunt uitgeven aan wapens, upgrades en items in Uncharted™ 4: A Thief’s End Multiplayer.
  Dus ja, The Lost Chapter zit hierbij inbegrepen. En nee, thema’s zitten er niet bij."

  thanks daan.
  Dan zal ik m toch maar kopen nu t nog kan. Want hey uncharted 😆
  Beste game dat moeten we hebben hebben hebben 😀

 10.   
  Downzilla's avatar

  Heeyyy zo te zien werkt de marketing van Sony.

 11.   
  Mark89NL's avatar

  Last minute nog even aangeschaft dankzij Daniel denk 25 euro liever dan straks duurder uit te komen.

 12.   
  CHILLOZZ's avatar

  Mark89NL schreef, "Last minute nog even aangeschaft dankzij Daniel denk 25 euro liever dan straks duurder uit te komen."

  Groot gelijk mark.
  Ik heb t vandaag ook gedaan, En ook gelijk een paar potjes multiplayer gedaan.

  Wat me opviel is dat ik lvl 1 was. toch zeeeeeer opmerkelijk omdat ik ook de multiplayer helemaal suf gespeeld heb toen ik de S.p. van uncharted 4 uit had.

  ressette die zich als je lang niet meer gespeeld hebt… Of is dit pas later ingevoerd dat je leveld